Haberler

Vali Çiçek gençlerle buluştu

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdunda kız öğrencilerle bir araya geldi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdunda kız öğrencilerle bir araya geldi.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye çalışan Vali Gökmen Çiçek, öğrencilerin sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek, sorunlarına çözümler üretiyor. Eşi Sümeyra Çiçek ile Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, gençlerle keyifli bir akşam geçirdi. Onlarla birlikte yemek sırasına giren, akşam yemeğini de gençlerle yiyen Vali Gökmen Çiçek, ardından gençlerle söyleşi yaptı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müzik Ekibi tarafından verilen kısa konserin ardından söz alan Vali Gökmen Çiçek, öncelikle kısa hayat hikayesini anlattı.

Kadın kültür evleri bir başarı hikayesi

Projelerinden bahseden ve kadın kültür kooperatiflerinin başarılarını anlatan Vali Gökmen Çiçek: "Geldiğim günden itibaren kadın konusuna önem veren bir Valiyim. Eşim Sümeyra hanımın yönlendirmeleri ile birçok projeyi hayata geçirdik. Kadın kültür evleri o projelerden birisi. 25 kadın kültür evi açtık. 17 kadın kooperatifi açtık. Aslında bu proje bir başarı hikayesi. 17 kadın kooperatifi 9 aylık sürede 9.5 milyon ciro yaptı. 68 kişi istihdam edildi. Evciler Kadın Kooperatifi günlük 60 bin ciroya ulaştı. Çikolata üretiyorlar. Tüm Türkiye'ye İncila marka çikolata satıyor. Bayat Kadın Kooperatifi istiridye mantarı satıyor. 10 kişiye mantar atölyesi kuruldu. Onlardan ürün alıp satış yapıyor. Çobanlar Kadın Kooperatifi sadece Çiçek Sepeti'ne ayda 50 bin TL'lik fatura kesiyor. Her bir kadın kooperatifimiz ayrı bir başarı ortaya koyuyor" dedi.

Gençlerin çeşitli konularda kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayan Vali Gökmen Çiçek, çözümü noktasında gerekli talimatları verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökmen Çiçek gençlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title