Haberler

U 13 Futbol Grup Müsabakaları Gümüşhane'de Yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığınca 11-14 Haziran 2016 tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılan U13 Türkiye Şampiyonası Grup müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığınca 11-14 Haziran 2016 tarihleri arasında Gümüşhane'de yapılan U13 Türkiye Şampiyonası Grup müsabakaları tamamlandı.

İki grup halinde oynanan müsabakalarda A Grubunda Trabzonspor, B Grubunda Çaykur Rizespor birinci oldu. Birinci olan takımların final müsabakası bugün saat 14.00'da oynandı.

Yeni Şehir Suni Çim Stadında oynanan müsabakalar sonucunda finale Trabzonspor ve Çaykur Rizespor kalırken, rakibini 6-1 yenen Trabzonspor grup birincisi oldu.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığınca daha sonra yapılacak olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılacak Trabzonspor takımına başarı dileklerinde bulundu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzonspor Gümüşhane Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title