Haberler

Tokat'ta Şehir İçi Toplu Ulaşım Masaya Yatırıldı

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

SS. 3 No'lu Tokat Şehir İçi Halk Otobüsleri ve SS 11 No'lu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kelemci ve Ahmet Yaraş ile bir araya geldiler. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda düzenlenen toplantıda şehir içi ulaşımı masaya yatırıldı. 20 yıldır Tokat'ta şehir içi ulaşımın özel sektör eliyle yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Kelemci, buna rağmen toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti. Vatandaşa kötü muamelenin hiçbir haklı gerekçesi olmayacağını ve bu durumdan kooperatif yönetiminin de rahatsız olduğunun altını çizen Kelemci, "Şehir içinde 163 araçla günde otalama 2 bin vatandaş ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanıyor. 65 yaş üstü, özürlü vatandaşlar ile bazı kamu personeli ve medya mensuplarının faydalandığı 'Serbest Kart' ayrıcalığının bir takım sorunları doğurduğunu görüyoruz. Özellikle halk otobüsü şoförleriyle ilgili 153 şikayet hattımıza ve elektronik posta adreslerimize çok sayıda şikayet geliyor. Bu konuyla ilgili kooperatiflerimizin de rahatsızlıkları olduğunu ve bazı şoförlere cezai yaptırımlar uygulandığını biliyoruz. 2014 yılında 50 araca 9 bin 400 lira ceza kesilirken, bazı şoförlerin yolculara yönelik olumsuz davranışları da cezai işlemlere tabi oldu. Yolcuyu almadan devam ettiği için 7 gün işten uzaklaştırılanların yanı sıra, sefer zamanlarında geç veya erken kalmalarla ilgili de cezalar uygulandığını biliyoruz" dedi.

Şoförler ile yolcular arasında yaşanan sıkıntıları da gidermek için çalışmalar yapıldığına değinen Kelemci, otokontrol sistemi mutlaka oluşturulması gerektiğini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Eroğlu Tokat Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title