Haberler

Telgraf, Alman Gazetesinin Manşetinde

Almanya'nın en etkili gazetelerinden Süddeutsche Zeitung, gelişmekte olan ülkelerdeki başarı hikayelerini incelediği araştırma haberinde Telgraf Medya üzerinden Gaziantep'i manşetine taşıdı.

Almanya'nın en etkili gazetelerinden Süddeutsche Zeitung, gelişmekte olan ülkelerdeki başarı hikayelerini incelediği araştırma haberinde Telgraf Medya üzerinden Gaziantep'i manşetine taşıdı. Telgraf Medya Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Gözütok ile yaptığı röportajı baş sayfasından okurlarına duyuran 500 bin tirajlı gazete, Gaziantep'i 'fırsatlar şehri' olarak tüm dünyaya lanse etti.

Alman basınının en etkili gazetelerinden Süddeutsche Zeitung

haftasonu nüshasında Gaziantep'i manşetine taşıdı.

BRIC ülkeleri (Brezilya, Hindistan, Çin) ve aynı kategoride değerlendirdiği Türkiye ile ilgili bir araştırma haber yayınlayan gazete, orta sınıf ailelerin başarı hikayelerine yer verdi. Alman gazetesi Türkiye röportajını ise Gaziantep'ten yapmayı tercih etti. Süddeutsche Zeitung gazetesinin Türkiye temsilcisi Kai Strittmatter'in Telgraf Medya Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Gözütok ile Gaziantep'te yaptığı röportaj gazetenin hafta sonu nüshasında, baş sayfadan 'tırmanıcı' anonsuyla verildi.

Gelişmekte olan ülkelerde orta sınıfın yükselişini incelediği araştırma haber için Gaziantep'in çok doğru bir tercih olduğunu vurgulayan Strittmatter, 2 günlük ziyareti boyunca gezme fırsatı bulduğu Gaziantep'in çok etkileyici bir şehir olduğunu söyledi. Uzun yıllardır İstanbul'da görev yapan Alman gazeteci, Gaziantep'in dışardan bakıldığında çok etkileyici ve fark yaratan bir şehir olarak görüldüğünü belirtti. Strittmatter, gazetesinin manşetinden duyurulan haberinde ise Gaziantep'i 'fırsatlar şehri' olarak lanse etti.

Şeref Gözütok ile yaptığı röportaj sırasında Telgraf Medya yayınlarının kalitesinden çok etkilendiğini söyleyen Kai Strittmatter, gazetede yayınlanan haberinde de, Telgraf Medya'nın yerel yayın yapan gazeteleri, bir birinden kaliteli dergileri ve mobil uygulamaları (iPhone, iPad, Android) ile kısa zamanda sıradışı bir gelişme gösterdiğini vurguladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Almanya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title