Haberler

Tekirdağ'da Barbaros Mahallesi Sakinleri Kanser Taramasından Geçti

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen kanser tarama ve eğitimlerinin yapıldığı KETEM’in yeni konukları Barbaros Mahallesi kadınları oldu.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen kanser tarama ve eğitimlerinin yapıldığı KETEM'in yeni konukları Barbaros Mahallesi kadınları oldu.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla hizmet sunmaya devam eden Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü kanser tarama eğitimi ve kanser muayeneleri tüm hızıyla devam ederken, hastalık hakkında uyarıcı bilgiler veren KETEM sorumlu Hekimi Dr. Hakan Küçük, kanser taramalarının yaygınlaştığını belirtti. Dr. Küçük, "Kanser taramalarını insanın hayat kalitesini düşüren ciddi ölüm ve sakatlıklara yol açan, sık rastlanan, tedavisi pahalı olan bir hastalık olması, yani önemli bir halk sağlığı sorunu olması nedeniyle yapıyoruz" dedi.

Kanserden erken teşhisle kurtulmanın mümkün olduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdür V. Dr. Yücel Ayaz ise çağın önemli hastalıklarından biri olan kanseri tarama ve eğitimlerle en aza indireceklerini söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title