Haberler

Tatilciler dönmedi İstanbul'da yollar boş kaldı

Güncelleme:

Tatilciler dönmedi İstanbul'da yollar boş kaldı İstanbullu vatandaşların Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesi ile yollar boş kaldı.

Tatilciler dönmedi İstanbul'da yollar boş kaldı

İSTANBUL - İstanbullu vatandaşların Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesi ile yollar boş kaldı. Kurban bayramının hafta sonu ile birleştirilmesinin ardından tatilciler İstanbul'a henüz gelmedi. İstanbul'da trafik yoğunluğu ise yüzde 9 olarak ölçüldü. Anadolu Yakası D-100 karayolu havadan dron ile görüntülendi.

Kurban Bayramı'nın bitmesiyle birlikte İstanbul'da normalde yaşanan trafik yoğunluğunun aksine yollar boş kaldı. Vatandaşların 9 günlük tatillerini İstanbul dışında geçirmesi nedeniyle Anadolu Yakası D-100 karayolunda trafik yoğunluğu azaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik verilerine göre saat 11.30 sıralarında İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 9 olarak ölçülürken, ana arterlerin açık olduğu gözlendi. Yoğunluğun az olduğu ve araç seyrinin rahatça sağlandığı Anadolu Yakası D-100 karayolu havadan dron ile görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı İstanbul Kurban Tatil Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title