Haberler

"Tagid 2013 İş Geliştirme Platformu"

"Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi,

"Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var" dedi.

Yemişçi, Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği'nce (TAGİD), Çorlu'da düzenlenen "TAGİD 2013 İş Geliştirme Platformu"nda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının iş insanlarına ve sanayiye kanunlar çerçevesinde her türlü kolaylığı gösterdiğini söyledi.

Türkiye'nin her anlamda kalkındığını belirten Yemişçi, "Ülkemizde, AK Parti iktidarıyla çok büyük gelişmeler yaşanıyor. Son 10 yıldan bu yana, ekonomi, sağlık, güvenlik ve bütün alanlarda Türkiye'de gözle görülür bir değişim mevcut. Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var. Hükümet olarak, iş insanlarının önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu da Türkiye'nin büyümesinde ve gelişmesinde sanayicinin büyük emeği olduğunu söyledi.

Çorlu'nun Trakya bölgesinin kalbi konumunda olduğunu ve Türkiye tekstilinin büyük kısmının bölgede üretildiğini ifade eden Ensarioğlu, iş dünyasına destek verdiklerini kaydetti.

Programa, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Ünal Baysan, TAGİD yöneticileri ve üyeleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Tekirdağ Türkiye Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title