Haberler

Suşehri'nde Dgd Ödemelerine Başlandı

Sivas'ın Suşehri İlçesi Ziraat Bankası Şubesi'nden Suşehri ve Gölova İlçelerindeki 3 Bin 800 Çiftçiye Doğrudan Gelir Desteği (Dgd), Mazot ve Gübre Paralarının Ödenmesine Başlandığı Bildirildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesi Ziraat Bankası Şubesi'nden Suşehri ve Gölova ilçelerindeki 3 bin 800 çiftçiye Doğrudan Gelir Desteği (DGD), mazot ve gübre paralarının ödenmesine başlandığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ziraat Bankası Şube Müdürü Burhan Koç, 2006 yılından kalan tarla paralarını çiftçilere ödemeye başladıklarını belirterek, "Çiftçiler toplam olarak 2006 yılından kalan paranın bir kısmı olan yüzde 50'si 1.2 trilyon tutarındaki DGD, Mazot ve Gübre paralarını almaya başladı. Suşehri'nde 3 bin 200 ve Gölova'da 600 çiftçimiz, bankamızın vermiş olduğu DGD kartlarıyla bankamızdan paralarını çekmeye başladı. Kartı olmayan çiftçilerimize ise bankamız içerisindeki gişelerden T.C. kimlik numarasıyla paralarını alıyorlar" dedi.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title