Haberler

Spor Müdüründen Osmangazi'ye Övgü

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türk sporuna katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ve Osmangazi Belediyespor Kulübü'nü tebrik etti.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türk sporuna katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ve Osmangazi Belediye spor Kulübü'nü tebrik etti.

Bursa'ya kazandırdığı sayısız madalya ve kupayla Türk spor tarihine adı altın harflerle yazdırmayı başaran Osmangazi Belediyespor Kulübü'ne Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'den de tam destek geldi. Kısa bir süre önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Süleyman Şahin, Osmangazi Belediyespor Kulübü yöneticileri ve antrenörleriyle kahvaltıda buluştu. Kulübün teknik alt yapısı hakkında bilgi alan Şahin, "Bünyesinde 24 spor branşı 64 antrenör ve 2000 sporcu istihdamı ile Türk sporuna büyük destek veren Osmangazi Belediyespor Kulübü'nü ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı kutluyorum" dedi.

Türkiye'de ve uluslararası arenada sayısız başarıya imza atan Osmangazi Belediyespor Kulübü'nün yönetici ve teknik ekibini yakından tanımak istediğini söyleyen Gençlik ve Spor il Müdürü Süleyman Şahin, "Gençlerimizi spora özendirmek çok önemli. Bu noktada Osmangazi Belediyespor Kulübü tesisleri bunu çok güzel başarıyor" dedi.

Osmangazi Belediyespor Kulübü'ne her zaman destek vereceklerini belirten Şahin, kulübe ve sporcularına başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dündar Süleyman Şahin Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title