Haberler

Söke'de Karadeniz Horonu ve Ege Zeybeği 15. Kez Buluştu

Söke ve Kuşadası olmak üzere, yörede yaşayan Karadenizliler Söke’nin Ovacık mevkiinde buluştu.

Söke ve Kuşadası olmak üzere, yörede yaşayan Karadenizliler Söke'nin Ovacık mevkiinde buluştu.

Karadenizliler Yayla Şenliği'nin bu yıl 15.'si gerçekleştirildi. Söke ve Kuşadası Karadenizliler Derneleri tarafından düzenlenen şenlikte Karadeniz Horonu ile Ege'nin Zeybeği bir kez daha buluştu.

Şenliğe Karadenizli sanatçılar Mehmet Yılmaz, Meryem Akyüz, Mustafa Bayraktar, Muhammet Yamaç, Aytekin Öztürk, Oğuz Demirci, Samet Piyaleoğlu, Muzaffer Meydan, Murat Çırak ve Gökhan Kaya renk kattı. Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve Karadeniz'e özgü yöresel ürün stantlarının yer aldığı Karadenizliler Yayla Şenliği'nde Söke ve Kuşadası başta olmak üzere bölgede yaşayan Karadenizliler adeta hasret giderdi. Şenliğe katılanlar arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yer aldı. Başkan Toyran, Anneler Günü'ne rastlayan Karadenizliler Şenliği'nde Anneleri unutmadı çiçek dağıttı, günlerini kutladı.

Söke Karadenizliler Derneği Başkanı Salih Çelik; "Gerek içerik gerekse vatandaşlarımızın ilgisi ve katkısıyla her geçen yıl daha çok ilgi gören ve büyüyen şenliğimize Söke Belediyesi başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Kuşadası Ovacık Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title