Haberler

Şırnak'taki Terör Saldırısı

Şırnak'ta teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Gökhan Ünaldı'nın baba ocağına büyük üzüntü yaşanıyor.

Şırnak'ta teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Gökhan Ünaldı'nın baba ocağına büyük üzüntü yaşanıyor.

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesinde oturan şehidin ailesine haberi Mucur Kaymakamı Muhammet Önder, Kırşehir Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Veysel Tuğrul ve İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan verdi.

Acı haberi alan şehidin babası Bekir, annesi Kiraz ve 17 yaşındaki kardeşi Bayram Göktuğ Ünaldı gözyaşı döktü. Yakınları şehidin ailesinin oturduğu apartmana Türk bayrakları astı.

Şehidin Mucur Lisesinden sınıf arkadaşı Raşit Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırlı mübarek kandil akşamında şehit olan Gökhan Ünaldı'ya Allah'tan rahmet diledi.

Onun şehit edenleri lanetlediğini belirten Bayraktar, "İnşallah bu onların yanına kalmaz. Böyle mübarek günde şehidimiz inşallah Peygamber Efendimize komşu olur. Allah bunu yapanların belasını versin" dedi.

Arkadaşı Şaban Türkmen de 4 sene aynı ekmeği bölüştüklerini, aynı sırada okuduklarını ifade ederek, "Duygularımı kelimelere dökemiyorum. Allah kalanlara sabır versin. Acısını paylaşıyoruz ama ne kadar paylaşabiliriz. Bu, normal bir savaş değil, kalleşçe bir saldırıdır. Allah, şehidimizin ailesine bu acıyı yaşatanları kahretsin" diye konuştu.

"Vatanı ve milletini için hiç bir zaman gözünü kırpmazdı"

Şehit Gökhan Ünaldı'nın İstanbul'da görev yaptığını, Şırnak'a gittiğinden itibaren 3 aydır kendisi ile görüşemediklerini dile getiren Türkmen, "İzne geldiğinde görüştük ama son 3 aydır görüşemiyorduk. Telefonla bile görüşme imkanımız olmuyordu. Gene böyle bir operasyon olsa gönüllü gidecek bir arkadaşımızdı. Vatanı ve milletini için hiçbir zaman gözünü kırpmazdı" ifadelerini kullandı.

Şehit Gökhan Ünaldı'nın polis memuru olarak 4 yıl İstanbul'da görev yaptığı, yaklaşık 3 ay önce de Şırnak'a tayin olduğu öğrenildi.

Ünaldı'nın naaşının, yarın Mucur Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Rışvan köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hamidiye Kırşehir Şırnak Mucur Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title