Haberler

Şırnak'ta Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nca 2014 yılında 6.’sı gerçekleştirilen yarışma neticesinde sergiye değer bulunan fotoğraflar, Şırnak il Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görücüye çıktı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nca 2014 yılında 6.'sı gerçekleştirilen yarışma neticesinde sergiye değer bulunan fotoğraflar, Şırnak il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görücüye çıktı.

Fotoğraf sergisi açılışına Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı M. Akif Dönertaş, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, İl Jandarma Alay Komutanı kurmay Albay Mustafa Sakaoğlu, Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Şeker, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş ve kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Sergiyi gezen Vali Ali İhsan Su, "Ülkemizin her yerinden her yöresinden değişik enstantaneleri içine alan ve tarımı doğayı, tabiatı ve insanımızı çok güzel formüle eden güzel bir resim sergisi. Bu anlamda sergiyi gerçekleştiren Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne vepersonele teşekkür ediyorum. Herkesin de gezmesini temenni ediyorum" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İl Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title