Haberler

Sgk İl Müdürü Uyardı

Düzce Sosyal Güvenlik Müdürü Necmi Köroğlu, yapılandırma sürecinde ilk 2 taksiti ödemeyenlerin yapılan hakkını kaybedeceğini yönünde uyarı yaptı.

Düzce Sosyal Güvenlik Müdürü Necmi Köroğlu, yapılandırma sürecinde ilk 2 taksiti ödemeyenlerin yapılan hakkını kaybedeceğini yönünde uyarı yaptı.

SGK Müdürü Necmi Köroğlu yapılandırma konusunda bilgilendirme yaptı. Köroğlu, yapılandırma ilk 2 taksitin çok önemli olduğunu bildirerek "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanuna başvurular 25 Kasım 2016 tarihinde sona ermişti. Düzce İl Müdürlüğümüze, 1 bin 50 Genel Sağlık Sigortası, 3bin 964 işveren, 3 bin 603 Bağ-Kur ve 130 Sosyal Güvenlik Destek Pirimi olmak üzere toplam 8 bin 747 başvuru yapılmış olup, Toplam da 283milyon 240bin TL.'lik borç yapılandırılmıştır. 4/a kredili emeklilik başvuru sayısı 110 ve 4/b kredili emeklilik başvuru sayısı 20'dir. Bu kanunun daha önceki yapılandırma kanunlarından farkı, Taksitli Taleplerde bu kanun kapsamında ödenmesi gereken taksitlerden ilk iki taksitin süresi içinde ve tam ödenmemesi halinde yapılandırma hakkı kaybedilecektir. Peşin olan taleplerin 2 Ocak 2017 yani ilk taksit ödeme tarihine kadar talep edilmesi halinde takside çevrilmesi mümkün bulunmakta olup, ilk taksitinde bu tarihte ödenmesi gerekmektedir. İlk taksitin bu tarihte ve öncesinde ödenmemesi halinde taksitlendirme bozulacaktır. İlk iki taksitten sonra ödenmesi gereken yapılandırma taksitlerinin, bir takvim yılında ikiden fazla süresi içerisinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde yapılandırma hakkı kaybedilecektir" dedi.

Köroğlu, yapılandırma taksitlerinin ödenmesine ilişkin detaylı bilgilerin SGK tarafından gönderilen ödeme planlarının arka sayfasında da mevcut olup, internet sitesinden veya Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri/Sosyal Güvenlik Merkezlerinden bilgi alabileceklerini bildirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağ Kur Düzce Ekonomi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title