Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Güncelleme:

Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları Filipinler'e destek olmak için resim ve ebru sergisi açtı.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları Filipinler'e destek olmak için resim ve ebru sergisi açtı.

Gençlik Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergide, merkez çalışanları ve gönüllüleri tarafından yapılan resim, ebru ve hüsn-i hat tabloları sergilendi.

Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman,  serginin açılışında yaptığı açıklamada, serginin yardım amaçlı olduğunu ve bu durumun kendisi çok duygulandırdığını söyledi.

Yardımın dili, dini, ırkı olmadığını vurgulayan Duman, "Filipinler'de yaşanan afet inşallah bir daha hiçbir yerde olmaz. Bu tip afetlerde yaralar sarıldıkça hafifler.  Bu tür faaliyetlerde her zaman yanlarında olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise etkinliği gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını  belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa Belediyesi'nin çalışmaları

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba yapımı devam eden Beykapısı Meydanını inceledi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fakıbaba, kentte yapılması planlanan beş meydandan biri olan Beykapısı Meydanında çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirten Fakıbaba, meydanın şehrin çehresini değiştireceğine inandığını kaydetti.

Viranşehir'de eğitim yatırımları

Viranşehir'de yıl içinde 27 okulun eğitime kazandırıldığı bildirildi.

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, yaptığı açıklamada, ilçede eğitim yatırımlarının devam ettiğini, yeni yapılacak iki okulun da ihalesini yaptıklarını söyledi.

İlçenin eğitimi konusunda imkanları dahilinde yatırımlarının yapıldığını ifade eden Kotan, şunları kaydetti:

"Viranşehir Erkek İmam Hatip Lisesi ile Anadolu Lisesi'nin ihaleleri yapıldı. Bunların dışında 3 okulun daha ihalesi yapılacak. Böyleci 27 okulun inşaatının startı verilmiş olacak. Onarım ve tamirat dışında yapılacak 27 okulla ilçe tarihinde eğitim alanında büyük bir yatırıma da imza atılmış olunacak" dedi.

ZMO Olağan Kongresi

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Şanlıurfa Şubesi 10. Olağan Kongresi yapıldı.

Şube Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda eski başkan Ali Rıza Öztürkmen, kullanılan 546 oyun 394'ünü alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Öztürkmen, kongreye katılan üyelere teşekkür etti.

Şanlıurfa'nın tarımda önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Öztürkmen, "Bu bilinçle çalışarak ilimizi hakettiği yere taşıyacağız. Üyelerimiz tarafından verilen görevin önemini ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Viranşehir Filipinler Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title