Haberler

Sakarya'da Yerel Yönetimler

Ferizli Belediyesi Kadın Meclisi İlçedeki Kanserli ve Engelli Vatandaşlar Yararına Kermes Düzenledi.

Ferizli Belediyesi Kadın Meclisi ilçedeki kanserli ve engelli vatandaşlar yararına kermes düzenledi.

Kanserli ve engelli vatandaşlar için hazırlanan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kadın meclisi üyelerinin hazırladığı otantik ve folklorik ürünler kapışıldı.

Ferizli Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlenen kermese Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Soğuk, belediye ve il genel meclis üyeleri, kadın meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılışını Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş ve AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Soğuk gerçekleştirdi. Kaşkaş, belediyelerinin bünyelerinde kurdukları kadın meclisinin ilçedeki kanserli ve engelli vatandaşlar yararına böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için kutladığını söyledi. Kaşkaş, ayrıca kermese katkı yapan bayanlarla birlikte ilçe esnafına da teşekkür ederek, “Düzenlediğiniz kermesten dolayı sizleri kutlarım. İnsani değerlerin zayıfladığı ve toplumumuza ait değerleri yitirdiğimiz günümüzde sizlerin kanserli ve engelli vatandaşlarımızın yararına böyle bir kermes düzenlenmesi diğer insanlarımıza örnek olacaktır” dedi.

Açılış töreni ardından vatandaşlar içerisinde otantik ve folklorik ürünlerin bulunduğu stantlardan alışveriş yaparak kanserli ve engelli vatandaşlara destek oldular. Ferizli Belediyesi Gençlik merkezinde açılan ve 5 gün sürecek kermeste vatandaşlar 09.00-17.00 saatleri arasında alışveriş yapabilecekler.

(MK-İÇ)

21.04.2007 16:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title