Haberler

Sabah Genç Kızı Vurdu Akşam Saatlerinde Aynı Silahla Kendini Vurdu

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde başından tabanca ile genç kızı vuran şahıs akşam saatlerinde kızına mektup bırakıp aynı silahla kendini vurdu.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde başından tabanca ile genç kızı vuran şahıs akşam saatlerinde kızına mektup bırakıp aynı silahla kendini vurdu. Ağır yaralı olarak sabah saatlerinde vurduğu kızın tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Koçarlı ilçesine bağlı Boğaziçi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; köyde annesi ile birlikte yaşayan Keziban Gemici (28), evlerinden dışarı çıktığı sırada arkasından gelen Bekir Çamer (42) tarafından tabancayla bir el ateş edilerek başından vuruldu. Başının sol tarafından girip, sağ şakağından çıkan kurşunla ağır yaralanan Gemici, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Şüpheli Bekir Çamer, 09 EU 321 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Gemicinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Gün içerisinde Aydın'ın her yerinde jandarma ve polis tarafından aranan Bekir Çamer (42), akşam saatlerinde Aydın-İzmir otoban girişinde kaçtığı arabanın içerisinde bulundu. Kızına hitaben bir mektup bıraktıktan sonra Keziban Gemici'yi vurduğu silahla kafasına bir el ateş ettiği öğrenilen Bekir Çamer'i vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kanlar içinde otomobilinde buldu. Polisin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Çamer'i ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan Çamer'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis ve Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

'KENDİNE EZDİRME'

Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Çamer'in kızına bıraktığı mektupta, "Sevgili kızım seni çok seviyorum. İnşallah benim dediklerimi unutmaz hayatında başarılı olursun. Bu hayat çok acımasız. Kendini kimseye ezdirme. Ezdirmemen için başarılı olman lazım. Kusura bakma bu hayatta seni tek başına bırakıyorum. Beni affet. Ama eminim ki sana B. ağabeyin veya G. ağabeyin sahip çıkacaklardır. Onların sözünden çıkma, onların başını yere eğme. İnan seni çok seviyorum. Böyle olmasını ben de istemezdim. Ama yapacak bir şey yok buraya kadarmış. Güvendiğim sevdiğim insanlar hep benim arkamdan iş çevirdi. Bunlar beni gerçekten çok yıktı. Yaşama sevincimi yitirdim. Bu hayattan hiçbir beklentim kalmadı. Dediklerimi sakın unutma" ifadelerine yer verdiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Devlet Hastanesi Koçarlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title