Haberler

Resim sergisi beğeni topladı

Güncelleme:

Erzurum'un gözde eğitim kurumlarından Toplu Konut İlk ve Ortaokul öğrencilerinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı boyunca yapmış oldukları çalışmalardan oluşan resim sergisi Türkiye'nin 5.

Erzurum'un gözde eğitim kurumlarından Toplu Konut İlk ve Ortaokul öğrencilerinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı boyunca yapmış oldukları çalışmalardan oluşan resim sergisi Türkiye'nin 5. en büyük, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ise en büyük alışveriş merkezi olan Erzurum MNG AVM Sergi Salonunda Erzurumluların beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ömer Coşkun ve MNG AVM Müdürü Tankut Keskin katıldı.

Sergi açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz yaptığı konuşmada sergide emeği geçen tüm öğrencilere, Görsel sanatlar öğretmeni Elçin Ağsu ve idarecilere teşekkür ettiğini belirtti.

Okul Müdürü Mustafa Erinkarlı konu hakkında; "Okulumuz yaklaşık 2000 öğrencisi ile Erzurum'un en kalabalık okullarından olmasına rağmen gözde okullarındandır. Geçmiş senelerde eğitim alanında ve LGS de göstermiş olduğumuz üştün başarıların yanına bu sene sportif ve sanatsal alanda da başarılar ekledik. Örneğin yüzmede Erzurum, Türkiye ve Avrupa şampiyonu ve Türkiye'nin en genç milli sporcusuna sahibiz, Satrançta ve Taekwandoda İl Birinciliği ve Futsalda Erzurum İl İkinciliklerimiz yine karate ve kayakta il derecelerimiz oldu. Ayrıca Bilim Sergilerine katılımlarımız var. Amacımız 2000 yakın öğrencimizi çağın gerekleri doğrultusunda milli ve manevi duygularına bağlı her alanda yetkin bireyler olarak yetiştirmektir. Şimdi de sanat alanında çocuklarımızın yapmış oldukları güzellikleri MNG AVM sergi salonunda sergiliyoruz. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz olmak üzere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Pala'ya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Karapınar ve Erzurum MNG AVM Müdürü Tankut Keskin'e sergimize vermiş oldukları destekten ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim bakanlığı Türkiye Erzurum Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title