Haberler

Patnos'ta İlahi Konseri

Sen ve 17 sivil toplum kuruluşu (STK) organizasyonuyla ilahi konseri düzenlendi.

Sen ve 17 sivil toplum kuruluşu (STK) organizasyonuyla ilahi konseri düzenlendi.

Patnos Serhat Kültür Merkezi'ndeki konser öncesinde bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Patnos Şube Başkanı Fikret Ayaz, Grup Genç'in zor zamanlarda mazlumların sesi olduğunu söyledi. Ayaz, "Doksanlı yılların zor ve karanlık günlerinde, 28 Şubat'ın insan onurunu yaralayan karanlığına, uzaklarda duyulmayan feryatları terennüm ederek hislerimize tercüman olmuştur. Kalpleri, kaygıları birbirine benzeyen, birbirini tamamlayan, çıkar ilişkisi ya da şöhret kaygısı taşımayan bu ilçenin 17 sivil toplum kuruluşunun ortak meyvesi olarak bugün bu salondayız. Sizlerle birlikte yola çıktığımız için çok bahtiyarız ve bu birlikteliğe, bu programa katkısı olan Ağrı Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Sayın Süleyman Gümüşer'e ilçemizdeki 17 sivil toplum kuruluşu başkanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. STK'lar bu ülkede şimdiye kadar birçok önemli çalışmaya ve tarihi kazanımlara imza attı. Hakkını vermek lazım, son 10 yılın hükümetleri de bu sese duyarsız kalmadan tarihi adımlar attılar. Bunlarla yetinmeyeceğiz ve yarına dair yeni şeyler üretmek için, çocuklarımız için, torunlarımız için, geleceğimiz için daha çok gayret sarf edeceğiz. Bu ülke her 10 yılda bir iradesine ipotek konulan, iradesine balans ayarı çekilen bir ülke. Darbeler ülkesi olarak anılan bir ülkede yaşıyoruz. 1960, 1971, 1980, 28 Şubat, e-muhtıra, Gezi Parkı ve o günden bugüne devam eden milletin değerleriyle kavga eden zihniyetin, bir üst aklın, küresel projelerin bu ülkede hayata geçirilmeye çalışıldığını hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar bu millet değerleri ile kavga eden üst akla asla prim vermemiştir" diye konuştu.

Ayaz'ın konuşmasından sonra Grup Genç sahne aldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Grup Genç 28 Şubat Patnos Yerel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ordusu ayrı sağcısı ayrı saldırıyor! Kalabalık grup Filistinli gazeteciyi linç etti

Ordusu ayrı sağcısı ayrı saldırıyor! Kalabalık grup Filistinli gazeteciyi linç etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title