Haberler

Nevşehir'e Uçak Seferlerinin Arttırılması İçin THY'na Teklif Götürülecek

Nevşehir Uçak Seferlerinin Arttırılıp, Yeniden Düzenlenmesi İçin Türk Hava Yollarına Teklif Götürülmesi İçin Girişimler Başladı.

Nevşehir uçak seferlerinin arttırılıp, yeniden düzenlenmesi için Türk Hava Yollarına teklif götürülmesi için girişimler başladı.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda, Kaymakamlar, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Nevşehirli işadamları ile Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir sefer saatlerinin yeniden düzenlenmesi ile seferlerin arttırılmasına ilişkin toplantı yapıldı. Toplantıda, Türk Hava Yollarına (THY) Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir sefer saatlerinin yeniden düzenlenmesi ile seferlerin arttırılmasına konusunda Türk Hava Yolları'na teklif götürülmesi kararı alındı. Uçuşlarda söz konusu düzenlemelerin yapılabilmesi için gerekli görüşmelerin yapılacağı konusunda görüş birliğine varıldı. THY'nin haftada 4 gün olan Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir seferlerinin 7 güne çıkarılması, sabah 08.30'da kalkan İstanbul-Nevşehir uçağının aynı gün 10.30'da Nevşehir-İstanbul seferi yapmasını konusunda Türk Hava Yolları ile görüşülmesi de alınan kararlar arasında.

(MÖZ-SE-Y)

31.01.2008 09:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title