Haberler

Nazilli Belediyesi Yeni Yollar Açmaya Devam Ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Nazilli Belediyesi tarafından 2016 çalışma programına alınan yol açma, genişletme, düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediyesine ait Arslanlı Spor Tesislerinin hemen karşısında açılan Aydın Sokakta Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikle tesviye ve stabilizesi yapılan 210 metre uzunluğunda, 7.50 metre genişliğindeki yola parke taşı döşeme çalışmalarının başlatıldığı yolu Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürlüğü teknisyenleri ve Çavuşu Erol Atıcı ile incelemede bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm mahallelerde olduğu gibi Arslanlı Mahallesinde de yeni yolların açılması ve yenilenmesine devam edileceğini söyledi.

Eldeki kısıtlı imkan ve olanaklara rağmen tüm mahallelerde hizmetlerin durmadığını ifade eden Başkan Haluk Alıcık; "Neredeyse tüm mahalle ve Nazilli merkezdeki mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gereksinimleri doğrultusunda ve vatandaşın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı sık sık kontrollerini kendim bizzat yapıyorum. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor. Medeniyetin simgesi olan modern sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz. Çünkü vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Arslanlı Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title