Haberler

Muhtarlık Yarışını Kaybedince Konfederasyon Başkanlığından İstifa Etti

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Ordu'nun Taşbaşı Mahallesi'nde beşinci kez muhtar adayı olan Akdeniz, seçimi kaybetmesi üzerine hem Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı hem de Ordu Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevlerinden istifa etti.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Ordu'nun Taşbaşı Mahallesi'nde beşinci kez muhtar adayı olan Akdeniz, seçimi kaybetmesi üzerine hem Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı hem de Ordu Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevlerinden istifa etti

Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıldır seçim bölgesi Taşbaşı Mahallesi'nde seçildiğini belirterek, "30 Mart'taki yerel seçimlerde muhtarlık yarışını kaybettim" dedi.

Yeniden muhtar olamayınca bazı görevlerinden istifa ettiğini açıklayan Akdeniz, şöyle konuştu:

"Muhtar seçilememem üzerine ilk olarak yaklaşık 20 aydır görev yaptığım Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevimden, daha sonra ise Ordu Muhtarlar Derneği Başkanlığından istifa ettim. İstifa dilekçelerini her iki genel kurula ilettim. Bundan sonra karar genel kurulun. Onların vereceği karara da saygı duyacağım ama doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Muhtar seçilmeden diğer görevlerime devam etmemin çok da etik olmayacağını düşünüyorum. Kararımın arkasındayım. Etik olanı yaptığımı düşünüyorum."

Akdeniz, son derece üzüntülü olduğunu ancak sandıktan çıkan sonuca da saygı duyduğunu sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Akdeniz Ordu Yerel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title