Haberler

Muharip Gaziler Derneği Çan Temsilciliği Açıldı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği açıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği açıldı.

Çan Belediyesi Otobüs Terminali binası birinci katında açılan ve ilçedeki 36 gaziye hizmet verecek Muharip Gaziler Derneği Çan İlçe Temsilciliği, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Necdet Erdinç, Çan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen İsmail Can'ın birlikte kurdeleyi kesmesiyle resmen faaliyetine başladı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Necdet Erdinç, "Çan ilçemizdeki gazilere hizmet verecek dernek yerinin temininde yardımlarını esirgemeyen Çan Kaymakamı Yakup Tat'a ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya teşekkür ederim" dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'da, "Belediye olarak gazilerimizin ve şehitlerimizin isimlerini sokak ve caddelere veriyoruz. Çan'da ayrıca Şehitler Anıtı yapacağız" şeklinde konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Çan İlçe Temsilciliği görevini Galip Tanrıkulu'nun üstlendiği açılışa, AK Parti Çan İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Bal, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, daire müdürleri ve gaziler katıldı. Açılış sonrası misafirlere pilav ve ayran ikram edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Çanakkale Yerel Haberler

title