Haberler

Muğla'da Şehirlerarası Otobüslerde Emniyet Kemeri Kullanımı Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından düzenlenen toplantıda, şehirlerarası otobüslerde yolcuların emniyet kemeri kullanımı konusu değerlendirildi.

Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından "Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı" istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Düzenlenen toplantılara yetkili oda temsilcileri, polis ve jandarma temsilcileri ve şehirlerarası otobüs firmalarının temsilcileri katıldı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde yolculuk boyunca yolculara emniyet kemeri takma 2022 yılında Resmi Gazetede yayımlanan Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile zorunlu hale gelmişti. Bu kanun hakkında bilgilendirme yapmak ve otobüslerde daha güvenli yolculuk yapılmasını sağlamak amacı ile kaymakamlıklar tarafından "Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı" istişare ve değerlendirme toplantısı yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlığı tarafından "Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı" istişare ve değerlendirme toplantıları yapıldı. Toplantılara yetkili oda temsilcileri, polis ve jandarma temsilcileri ve şehirlerarası otobüs firmalarının temsilcileri katıldı.

Toplantılarda yolcuların emniyet kemeri kullanmasının önemi ve zorunlu olduğu, bilet satış noktalarında ve otobüs içerisinde şoför ve muavinlerce gerekli bilgilendirmenin yapılması, polis ve Jandarma Trafik personelleriyle otobüs terminallerinde emniyet kemeri kontrollerinin yapılması görüşüldü. Ayrıca, otobüslerde sivil trafik denetim personeli tarafından denetimleri devam edilmesi, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan emniyet kemeri konulu videonun otobüslerde yolculara izletilmesi, otobüs şoförlerinin trafik kurallarına uymasının önemi ve meydana gelen otobüs kazalarının nedenleri konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Fethiye Dalaman Muğla Ulaşım Güvenlik Yerel Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title