Haberler

Milletvekili Şükrü Nazlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ziyaret ederek, Kütahya’ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret ederek, Kütahya'ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Nazlı, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel ve ÇED Genel Müdürü Yardımcısı Ali Rıza Tanas'la bir toplantı yaparak, Kütahya İl Özel İdare için talep edilen araçlar, Zafer OSB yer seçimi çalışmaları ve bakanlığımızın 2016 yılı yatırımlarını değerlendirdik" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title