Haberler

Milasspor'da Tek Hedef Galibiyet

Yeni Milasspor Ortaca Belediyespor karşısına liderliği sürdürmek için galibiyet parolası ile çıkacak.

Yeni Milasspor Ortaca Belediyespor karşısına liderliği sürdürmek için galibiyet parolası ile çıkacak. Takım maç öncesi Güllük'te kampa girecek. Dostluğun ön planda olacağı maçta tek hedef ise mutlak galibiyet.

Muğla Süper Amatör Kümede mücadele eden lider Yeni Milasspor bu hafta 4 hafta aradan sonra kendi evinde Ortaca Belediyespor'u konuk edecek. Aynı puana sahip iki takımın karşılaşması için mutlak galibiyet parolası ile hafta başından buyana çalışmalarını sürdüren takım yarın Güllük beldesinde kampa girecek. Hafta içi yaptığı çalışmalarda soğuk hava nedeniyle tesislerde Ortaca Belediyespor takımının maç kasetlerini izleyen takım yaptığı analizler ile rakibini tanımaya çalıştı.

Takıma güvendiğini ifade eden ve taraftarları bu önemli maça davet eden Yeni Milasspor Başkanı Cenker Çetin yaptığı açıklamada, "Takımımızı Ortaca maçı için hafta boyunca çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Yarın Güllük'te kampa girecek ve galibiyet için sporcularımızla buluşarak motivasyon toplantısı yapacağız.

Ligin 2. favori takımıyız ve bu nedenle de önemli bir maç bizim için. Geçen yıl 2 puan farkla evimizde konuk ettiğimiz maçta onlar rahat bir oyun oynadı ve berabere sonuçlanan bir skorla ilçemizden ayrıldı. Bu kez lider olan biziz ve takımız oldukça iyi.

Takımıza maçla ilgili Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat'ın da destekleri var. Futbolcu arkadaşlarımıza da bu yönde toplantımızı yaparak maçı almaları halinde başkanımızın sözünü ilettik.

Meteoroloji verilerine göre hafta sonu havada güzel olacak. Bu maçta seyirci desteğimizin de bizlerle olmasını istiyoruz. Ligde 2 önemli maçımız var bunlardan birini hafta sonu evimizde oynayacağız. Bu nedenle taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Rakip takım seyircilerinin de konuk olacağı maçta Emniyet zaten üzerine düşeni yaparak gerekli önlemleri alıyor. Ancak bizde aynı bölgenin takımları olarak dost ve kardeşçe spora ve centilmenliğe yakışır şekilde bu maçı tamamlamak istiyoruz" diyerek taraftarları maça davet etti.

Muğla Süper Amatör Kümede bu hafta cumartesi günü saat 14.00'de Muğla Atatürk stadında Özel İdarespor - Yalıkavak Belediye Spor karşı karşıya gelirken, Pazar günü saat 14.00'de oynanacak müsabakalar ise şu şekilde gerçekleşecek; Yeni Milasspor - Ortaca Belediyespor (Milas), Turgutreis Belediyespor - Dalaman Belediyespor (Turgutreis), Marmaris Belediyespor - İçmeler Belediyespor (Marmaris), Dalyan Belediyespor - Yatağan Spor (Dalyan)'da karşı karşıya gelecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutreis Ortaca Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title