Haberler

Milas'ta Dönemin Son Belediye Meclisi Toplantı

Bu dönemin son meclisi olma özelliği taşıyan Milas Belediyesi mart ayı olağan belediye meclisi toplantısı yapıldı.

Bu dönemin son meclisi olma özelliği taşıyan Milas Belediyesi mart ayı olağan belediye meclisi toplantısı yapıldı.

Bu dönemin son meclis toplantısı, bugün saat 14.00'te, Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda yapıldı. Yeterli çoğunluğun oluşmasının ardından açılan mecliste, vatandaşlardan gelen imar değişikliği talepleri görüşüldü. Meclis toplantısında 33 ana gündem ve sonradan eklenen bir ek gündem maddesinin görüşüldü. Gündem maddelerinin çoğunluğunu imar değişikliği ve bazı yapı taleplerinin oluştururken, Büyükşehir ile birlikte belediyeye devri gerçekleşecek olan Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Çevre Koruma ve Turizmi Geliştirme Birliği'nin tasviye komisyon kararı ile konu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca gündeme eklenen ek gündem maddesi ile de daha önceki meclis toplantısında 100 bin liralık MOBESE yardımı sağlanması kararı için Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a konuyla ilgili protokol imzalanabilmesi için oy birliği ile yetki verildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantıya katılan vatandaşlara ve belediye çalışanlarına seslenen Başkan Tokat, bu dönem meclisinin birçok konuda devrim gerçekleştirdiğini belirterek, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Muhammet Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title