Haberler

MHP'den Anneler Günü Etkinliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla yemek ve konser etkinliği düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla yemek ve konser etkinliği düzenledi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, MHP Merkezi İlçe Başkanı Avni Kabasakal, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz Yönetim Kurulu Üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yasin Ateş geniş repertuarı ve bir birinden güzel şarkılarıyla annelere özel bir müzik ziyafeti verirken 11 çocuk annesi olan ve çocuklarının her birini en iyi şekilde okuyarak, ülkemize ve memleketimize faydalı bireyler olarak kazandıran aynı zamanda kendisini engelli çocukların eğitimine adayan Sevgi Çöme ve çocuklarından biri engelli olan, diğeri Şırnak'ta askerlik vazifesini ifa eden, engelli çocuğunu en güzel şekilde eğitmek için bilgisayar gibi çeşitli alanlarda kendisini yetiştiren Ayşe Bostancı'ya Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal tarafından plaket verildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz yaptığı konuşmada "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim için her türlü zorluğa göğüs geren annelerimiz için böyle bir etkinlikle bir araya gelerek, günlerini kutlamak istedik" dedi.

Konuşmasında annelerin Türk milletinin en büyük değerlerinden olduğunu önemle vurgulayan

Akmaz

"Çocuklarını yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz, Müslüman Türk milletinin en büyük değerlerindendir. Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağlanmanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler, öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır. Nitekim "Cennet annelerin ayakları altındadır" kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle,yemeyen yediren, giymeyen giydire, göz nuruyla, bin bir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit analarına da saygı ve sevgilerimi sunuyor, MHP olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha bildirmek istiyorum" dedi.

Etkinlikte bir konuşmada MHP İl Başkan Yardımcısı konuşmasında "Bu gün Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarımız tarafından organize edilen bu etkinlikte, bizleri 9 ay karnında taşıyan ve ölene kadar en küçük zor anımızda detlerimizle dertlenen, mutluluğumuzla mutlu olan kutsal varlıklarımız, vefakar ve cefakar annelerimizi bir kez daha hatırladığımız anneler günü dolayısıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Birlik ve beraberliğimizin sorgulandığı bu günlerde dünden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz sağlam bir aile yapısı için annelerimize büyük ihtiyaç duymaktayız. Anne, ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Bu gün,

40 yıl çalışsak 1 günlük hakkını ödeyemeyeceğimiz annelerimizi çeşitli hediyeler ve güzel sözlerle sevindirerek ne kadar değerli olduklarını

hissettirmek için fırsattır. Tarihimiz boyunca, büyük başarılara imza atan, zaferden zafere koşmuş sayısız

kahramanlarımızı ve liderleri, İlim ve bilim adamlarını, Dünya'ya ışık saçan bütün aydınları, yazarları yetiştiren annelerdir. Onların önemini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, vatanımızın selameti için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızın annelerini kendi annelerimiz kabul ederek her daim yanlarında olduğumuzun da ayrıca bilinmesini istiyorum. Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin bu anlamlı günle sınırlı kalmadan, her zaman hatırlanması, anılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri dileğiyle tüm annelerimizin Anneler gününü kutlar saygılarımı sunarım" dedi.

(SA)

13.05.2013 18: 00: 46

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Anneler Günü Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

title