Haberler

Mesiad'dan Resim Yarışması

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (Mesiad), İlköğretim Öğrencileri Arasında Resim Yarışması Düzenliyor. Bu Yıl İlki Gerçekleştirilecek Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Çeşitli Armağanlar Verilecek.

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), ilköğretim öğrencileri arasında resim yarışması düzenliyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli armağanlar verilecek.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, yaptığı açıklamada, gelecek kuşaklara sanatı sevdirmek, yaşamın her alanında beğenilerini yükseltmek ve estetiği yaşam tarzına dönüştürmek amacıyla "MESİAD 1. Resim Yarışması" düzenlendiklerini bildirdi. MESİAD'ın, istihdam ve ekonomi çalışmalarının yanı sıra toplumsal gelişimin önemli unsuru olan sanata da destek olmayı sürdürdüğünü belirten Doğan, bu çerçevede geleceğin sanatçılarına destek olmayı istediklerini kaydetti. Hayatı daha anlaşılır, mutlu ve huzurlu, güven içerisinde yaşanılır hale getirmek için belirli bir eğitim ve kültür gerektiğini ifade eden Doğan, "Her şeyin kurallara bağlandığı, mekanikleştiği ve kaybolma noktasında olduğu bir dönemde sezgilerin ön plana çıkarılması, değişik biçimlerde ifade edilmesi gerektiği görüşündeyiz. Sonuçta; sanat bir dönüştürme ve yeniden ortaya çıkarma etkinliğidir. Bu görüşlerden hareketle insanlarımıza, geleceğimiz ve yarınlarımız olan aydınlık ve başarılı çocuklarımıza resmi sevdirmek anlayışıyla, çocuklarımızda, gençlerimizde zaten var olan bilgi ve becerilerini açığa çıkartmak, özendirmek, motivasyonlarını sağlamak, kendilerini özgürce, istedikleri gibi ifade eden, soran, sorgulayan bireyler olmasına katkı sağlamak inancı ile bu yıl MESİAD 1. Resim Yarışması'nı düzenliyoruz" dedi.

Yarışmanın ilköğretim öğrencileri arasında 06-09 ve 10-14 yaş gruplarında iki kategoride yapılacağını dile getiren Doğan, 31 Mayıs 2008 tarihinde saat 11.00'de MESİAD Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilecek yarışmada her iki grupta ilk 3'e girecek öğrencilere altın, plaket, resim malzemesi ve Ahmet Yeşil sanat kitabı armağan edileceğini, ayrıca tüm katılımcı öğrencilere katılım belgesi ve sürpriz armağanlar verileceğini bildirdi. MESİAD Başkanı Doğan, öğrencileri MESİAD 1. Resim Yarışması'na katılmaya davet etti.

(HK-HK-Y) 26.05.2008 18:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title