Haberler

Mardin Valisi Koçak: "İhracatta Gaziantep ile Yarışıyoruz"

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin’in 1 milyar dolara yaklaşan ihracat kapasitesiyle Gaziantep ile yarıştığına dikkat çekti.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin'in 1 milyar dolara yaklaşan ihracat kapasitesiyle Gaziantep ile yarıştığına dikkat çekti.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, özel bir otelde iş adamları ve sanayicilerle bir araya geldi. Toplantıya Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nasır Duyan, Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Azad Özgür ve çok sayıda iş adamları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yaparak hayatın her alanında yapılacak çok iş bulunduğunu ancak en önemli projenin huzur ve güven olduğunu kaydeden Vali Koçak, uzun yıllardır bölgede ve Mardin'de huzur ve güven sıkıntısı yaşandığını hatırlatarak, buna rağmen yatırımlarına devam eden iş adamlarına teşekkür etti.

Koçak, yaklaşık 3 aydır yeniden başlayan terör dalgasının en çok hizmet sektörünü olumsuz etkilediğini, bölgede turizme dayalı faaliyet gösteren iş yerlerinin çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

"Siftah yapmadan dükkanı kapatıyorlar" dedi.

Yaşanan olayları nedeniyle esnafın siftah yapmadan dükkanlarını kapattığını belirten Koçak, otellerin büyük rezervasyon iptalleriyle karşı karşı kaldığını dile getirdi.

"İHRACATTA GAZİANTEP İLE YARIŞIYORUZ"

Vali Koçak, "Tarım, turizm ve sanayiyle desteklenen şehrimiz, 1 milyar dolara yaklaşan ihracat kapasitesine sahip. İhracatta Gaziantep ile yarışıyoruz. Doğru işleri yaptığımızda sadece kendimizle yarışan bir il haline geleceğiz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Gaziantep Mardin Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title