Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gece Ekibi Oluşturdu

Malatya Büyükşehir Belediyesince, ana yollarda yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin aksamaması için gece ekibi kuruldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesince, ana yollarda yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin aksamaması için gece ekibi kuruldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde yol açma, genişletme, bakım-onarım ve asfaltlama çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, gündüz saatlerinde trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde bakım onarım çalışmalarını gece saatlerinde yaptığı belirtildi.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gece ekiplerinin, merkez ilçelerdeki sorumlu olduğu yollarda asfalt bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, 40 kişiden oluşturulan gece ekiplerinin, akşam saat 18.00'de başlayarak, sabah 05.00'e kadar asfalt onarım (kısmi kaplama) çalışmaları yaptığı bildirildi.

Ekiplerin gece çalışmalarında ışıklı güvenlik ve yönlendirme levhalarıyla gece trafiğinin de güvenliğinin sağlandığı ifade edilen açıklamada, bakım çalışmalarını olduğu yerlerde radar aletleriyle tarama yaparak, elektrik ve telefon hatlarını da koruyan ekiplerin yolları sabah saatlerinde hazır hale getirdiği vurgulandı.

Uygulamanın vatandaşların da beğenisini topladığı, bazı vatandaşların gece yapılan çalışmaların fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıkları belirtilen açıklamada, vatandaşların ayrıca çalışan ekiplere de yardımcı oldukları ifade edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title