Haberler

MAKÜ Hikmet Tolunay MYO'da Görev Değişimi

Güncelleme:

Yrd. Doç. Dr. Ömer Tekşen'den boşalan Mehmet Akif Ersoy Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevine, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ali Uysal atandı.

Yrd. Doç. Dr. Ömer Tekşen'den boşalan Mehmet Akif Ersoy (MAKÜ) Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevine, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ali Uysal atandı.

Görev değişimi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Tekşen, görev süresinde destek veren tüm akademik kadroya ve çalışanlara teşekkür etti.

Tekşen, "2 Temmuz 2013 tarihinde atanmış olduğum müdürlük görevinden geçen hafta kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. 16 aydır yaptığım bu görevden dolayı çok mutluyum" dedi.

Uysal ise yeni görevinden dolayı mutluluk duyduğunu ama işinin zorluğunun da farkında olduğunu kaydetti.

Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulunun giderek büyüdüğünü ifade eden Uysal, "Bu görev bize verildiğine göre bundan sonra okulumuzu daha iyi bir konuma getirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Akademik ve idari personelimizle ve öğrencilerimizle devir aldığımız vazifeyi aynı heyecanla daha ileri taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

Uysal, başarılı çalışmalarından dolayı Tekşen'e teşekkür etti. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Mustafa Ali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title