Haberler

Kurutmalık Sebze Piyasaya Çıktı

Siirt’te kış aylarına hazırlık için şimdiden kurutulan kabak, biber, patlıcan piyasaya çıktı.

Siirt'te kış aylarına hazırlık için şimdiden kurutulan kabak, biber, patlıcan piyasaya çıktı.

Köylerden çuvallara doldurularak getirtilen biber, patlıcan ve kabak gibi sebzeler, kurutmalık yapılmak üzere Siirt'in Şeyhler Çarşısı'na satılmaya başlandı. Satıcı Abdulhakkı Çetin, kışın tüketilmesi için genellikle Temmuz aylarında başlayarak yapılan kurutmalık sebzelerin taze olduğuna dikkat çekti. Çetin, "Eruh'un Botan Çayı'na yakın köylerinde bahçelerde topladığımız patlıcan, dolmalık biber, kabak ve domates gibi sebze ürünleri tüm aileler tarafından kış aylarında tüketilmesi için yapılan kurutmalık, Temmuz ayı başında ilimizde yapılmaya başlanıyor. Şuanda yoğun bir talep yok, bazı vatandaşlar fiyatların düşmesini bekliyor. Yapılan kurutmalıklar kışın tüketilmezse bir sonraki kışa da saklanabiliyor" dedi.

Çetin domates fiyatının 1 lira, dolmalık biber, 1,75 lira, kabak 50 kuruş, patlıcanın da 2 liradan kilosunun satıldığını kaydetti. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyhler Siirt Yerel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title