Haberler

Konya: Sığınma Evindeki Kadınlara Bayram Yardımı

Konya'nın Merkez Selçuklu İlçesi Kaymakamlığı, Şefkat-der Kadın Sığınma Evi'ndeki Kadın ve Çocukları Muayene Ettirerek Bayram Harçlığı Verdi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Kaymakamlığı, Şefkat-Der Kadın Sığınma Evi'ndeki kadın ve çocukları muayene ettirerek bayram harçlığı verdi.

Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü ve Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Ramazan Bayramı öncesi Şefkat-Der Kadın Sığınma Evi'ndekileri ziyaret etti. Burada kalanların sorunlarını dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı ailelerle tek tek ilgilendi. Selçuklu Sağlık Grup Başkanlığı doktor ve sağlık görevlileri tarafından muayene edilen kimsesiz ailelere, Selçuklu Sosyal Yardımlaşma Fonu tarafından ilaç temin edildi. Evde kalan Somalili mülteci ailelerle de görüşen yetkililer acil ihtiyaçları giderdi.

Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, bu tür evlerde kalan ailelere yardım yapmayı sürdüreceklerini belirterek, "Burada ailelerin bayram öncesi sıkıntılarını dinledik ve doktorlarımıza muayene ettirdik. Ailelere bayram harçlığı verdik. Daha sonra burada bulunan ailelere kömür yardımı da yapacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title