Haberler

Konak Belediyespor'un Gurbetçileri Takıma Güveniyor

Güncelleme:

Konak Belediyesporlu Cansu Yağ "Şampiyonlar Liginde gruptan çıkarak çok daha farklı yerlerde olacağımızdan eminim." dedi.

Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'un gurbetçi oyuncuları Arzu Karabulut ile Cansu Yağ Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye'de başarılı olacaklarını söylediler.

Almanya'da Broich Peel, Rheindalen, Mönchengladbach ve Borussia Mönchengladbach formalarını giydikten sonra Türkiye'de Trabzonspor, Lüleburgazspor'da top koşturan Cansu Yağ son 2 sezondur Konak Belediyespor adına mücadele etti.

Cansu Yağ, Almanya ile Türkiye arasında kadın futbolu anlamında çok fark olduğunu belirterek, "Geçen sezon Konak Belediyespor ile Avrupa arenasında bunun eksikliğini hissettik. Ancak bu sezon bu aksalıkları bilerek çok çalışıyoruz ve gruptan çıkarak çok daha farklı yerlerde olacağımızdan eminim" dedi.

Bayer Leverkusen'den transfer edilen Arzu Karabulut ise Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Arzu Karabulut, Konak Belediyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Çoğu arkadaşımı A Milli Takım'dan tanıyorum ve uyum sorunu yaşamıyorum. Takımımız geçtiğimiz sezon son 16'ya adını yazdırdı. Almanya'da yaşayan bir Türk olarak arkadaşlarımda gurur duymuştum. Bu sezon o takımın bir parçası olarak, bu başarıların üstüne koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Konak Belediyespor Türkiye Almanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title