Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, erteleme maçına çıktığı Kocaeli Demirspor'a 3-2 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, erteleme maçına çıktığı Kocaeli Demirspor'a 3-2 mağlup oldu.

Babaeski 100. Yıl Stadı'nda Ahmet Aytaç Özçelik'in yönetiminde gerçekleştirilen müsabakadan mağlup ayrılan Babaeskispor'da üzüntü hakim.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, beklenmedik bir yenilgi ile karşılaştıklarını söyledi.

Maçın 78. dakikasına kadar takımın son derece iyi bir performans sergilediğini belirten Benice, 12 dakikada 3 gol atan Kocaeli Demirspor'a 3-2 mağlup olduklarını ifade etti.

Daha çok çalışacaklarını aktaran Benice, hafta sonu oynanacak maçlarda kaybettikleri 3 puanı telafi etmek istediklerini kaydetti.

- Çöp konteynerler dezenfekte edildi

Babaeski Belediyesi'nce çöp konteynerlerı dezenfekte edildi.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede bulunan bütün çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiğini bildirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir çalışma yaptığını ifade eden Hacı, dezenfekte çalışmalarında çevre ve insan sağlığına zararsız dezenfektanların kullanıldığını aktardı.

Çevre temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Hacı, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce, ilçemizde bulunan çöp konteynerlerinin dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına düzenli bir şekilde devam edilmektedir. Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan dezenfekte çalışmalarında konteynerler önce bol köpükle yıkanıyor, belli bir sürenin ardından da durulanıyor. konteynerlerin çevresindeki kaldırımlar da özenle temizlemektedir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Hacı Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title