Haberler

Kiraz: "Eşit Şartlarda Yarışmadık"

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Yereldeki başarımızı genele de yansıtmak istiyoruz” diyerek, eşit şartlarda yarışmadıklarını ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Yereldeki başarımızı genele de yansıtmak istiyoruz" diyerek, eşit şartlarda yarışmadıklarını ileri sürdü.

30 Mart yerel seçimini parti binasında yaptığı basın açıklamasında değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 5 yıl önceki yerel seçimde merkez belediyesinde yüzde 13 oy aldıklarını, bu yüzdeyi 30 Mart'ta 18'e çıkardıklarını belirterek, "Öncelikle halkımızın kararına saygılıyız. Ancak seçimi değerlendirirken, eşit şartlarda yarışmadığımızı belirtmek istiyoruz. AK Parti iktidarın verdiği güçle, önce bütün şehir yasasını uyguladı" şeklinde konuştu.

"Her seçimi kendi atmosferinde değerlendirmek gerekiyor" diyen Kiraz, "Şu anda, Hekimhan ve Arguvan ilçe belediyelerini kazandık. Bu seçime ilk defa büyük şehir belediyesi olarak girdik. Yasalarla ilçelerin sınırları genişletilip, bütün şehir yasası ile partimizin eli ve kolu bağlanmaya çalışıldı. Önceki yerel seçime göre değerlendiğimizde partimiz ikinci konumunu korudu. Ayrıca, bir önceki yereldeki oy oranımızı bu seçimde merkezde yükselttik. Bu başarımızı genele yansıtmak istiyoruz. 5 yıl önceki merkez oyumuzu yükselttik" şeklinde konuşup, partilerinin iktidara alternatif parti olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin birleştirici gücü sloganının kullandıklarını hatırlatan Kiraz, "Malatya'da 35-40 yıldır CHP maalesef Malatya'yı yönetemedi. Bundan kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Ancak önümüzdeki süreçte hem genel hem de yerel seçimde oylarımızı daha da yükselteceğimizi ifade ediyorum" dedi.

Kiraz, seçimde gecesini gündüzüne katan partililere de teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi ENVER KİRAZ Malatya Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500

Yorumlar (1)

mehmet kurnazmenzil44@hotmail.com:

sus be sizdemi lafınızı ediyonuz biraz haysiyetiniz varsa istifa edin bir tayyibi geçemediniz başka zamanda ahkam kesisiniz boş laff

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title