Haberler

Kazada Hayatını Kaybeden Güneş, Toprağa Verildi

Güncelleme:

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan Ragıp Güneş, toprağa verildi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan Ragıp Güneş, düzenlenen törenle toprağa verildi.

Güneş'in (48) cenazesi, Dörtyol Devlet Hastanesi morgundan alınarak yıllardır görev yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, burada yaptığı konuşmada, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle tanınan Güneş'i elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Cenaze törenine, Güneş'in ailesi ve yakınlarıyla Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, daire amirleri ve çalışma arkadaşları katıldı.

Evli ve 3 çocuk basası olduğu bildirilen Ragıp Güneş'in cenazesi toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Kitiz köyüne götürüldü. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title