Haberler

Kardeşlik Maçı Yaptılar

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü ve Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu ortak projeye imza attı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu ortak projeye imza attı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2 nolu geçici barınma merkezinde bulunan Suriyeli mülteciler İslahiyespor ile gösteri maçı yaptı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, AFAD ve ÇOSKF tarafından organize edilen müsabaka da renkli görüntüler yaşandı. Düzenlenen gösteri maçında Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, AFAD Müdürü Sinan Atakan ve Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu da forma giydi. Müsabakanın ardından İslahiyespor ve Kamp 2 takımına forma ve futbol topu hediye edildi.

"Bu projelere ihtiyaç var"

Gaziantep'te barınan Suriyeli mülteciler açısından bu tür projelere ihtiyaç olduğunu söyleyen Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Güzel bir çalışma oldu, neticesini de alıyoruz. Türk ve Suriyeli gençler arasında bir uyum ve koordinasyon olduğunu gördük. Organizasyonun birbirlerine karşı saygınlığını artırdığını biliyoruz ve görüyoruz. Biz Suriyelilerin hep ekmeğe, battaniyeye, süte ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Aslında sığınmacı gençler için spor da çok ciddi bir ihtiyaç. Bu proje sayesinde bunun büyük bir ihtiyaç olduğunu gördük" dedi.

"Birlikte oynanacak oyunlarımız var"

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu ise misafir çocuklar üzerinde unutamayacakları anıları olmasını istediklerini ifade ederek, "Vatanlarını savaş sebebi ile terk etmek zorunda kalan misafirler bizim kardeşlerimizdir. Bizlerin de onlarla paylaşacağımızı değerlerimiz var dedik ve şuan hep birlikteyiz. Misafir ettiğimiz çocuklar üzerinde unutmayacakları anıları olsun istedik. Bugünü ve sonrasını çocuklarımız asla unutmayacaklardır. Çünkü onların birlikte oynayabileceği bir oyunlar var. İnşallah hayatlarının sonuna kadar bu güzel günü unutmazlar ve hayat boyu mutlu bireyler olarak yaşamlarını sürdürürler" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mutlu Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title