Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "başkanlık ofisi uygulaması" kapsamında Yeşil Mahalle'de vatandaşlarla toplantı yaptı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "başkanlık ofisi uygulaması" kapsamında Yeşil Mahalle'de vatandaşlarla toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Vergili, mahallelerde problemlerin azaldığını söyledi.

Uygulamaın başladığı ilk günlerde Yeşil Mahalle'de 25-30 problem konuşulurken, bugün 2-3 problem konuşulduğunu ifade eden Vergili, "Bunlar da kaldırım ve çöp konusu gibi ufak problemler. Demek oluyor ki mahallelerde yaptığımız toplantıların başarılı bir şekilde sonuç verdiğini görüyoruz" diye konuştu.

Belediye meclis toplantısı

Karabük Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Başkan Vergili başkanlığında yapıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, plan ve bütçe komisyonu ile imar komisyonu raporları görüşülerek karara bağlandı.

Gündemdeki raporların okunmasının ardından, gündem dışı konular görüşülerek oy birliğiyle komisyonlara havale edildi.

Reklam panolarının günlük olan fiyatlarının yüksek olduğu gerekçesiyle haftalık olarak belirlenmesi, billboardların 120 lira, raket pano fiyatlarının 100 lira, megalightların 150 lira olması kararlaştırıldı.

Kanyon köprü yapımında kullanılmak üzere 12 milyon lira kredinin İç İşleri Bakanlığı onayıyla İller Bankası veya bankalardan kullanmak üzere meclise sunulan teklif kabul edilirken, komisyon tarafından onaylanan, Karabük Belediyesi denetiminde çalışan özel halk otobüsü ve minibüslere yapılan zam 1 Kasım 2015 tarihi itibarıyla geçerli olacak.

- Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi açıldı

Karabük Belediyesi tarafından yapılan Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi törenle açıldı.

Açılışta konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, merkezde, Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Ocakları Karabük Şubesi ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) yer alacağını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Rafet Vergili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title