Haberler

Kadirli'de Kurtuluş Coşkusu

Kadirli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

Törenler temsili kuvay-i milliye çetelerinin Andırın caddesinden şehre girişiyle ve vatandaşlar tarafından karşılanmasıyla başladı. Şehir merkezinde mehter takımı ve vatandaşların yürüyüşüyle başlayan törenlere Kadirli şehir stadyumunda devam etti. Şehir stadyumunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk,Belediye Başkanı Ömer Tarhan İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Alaaddin Eşsiz halkı selamladı. Kutlamalarda halka bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Tarhan "95 yıl önceki inanç ve bağlılıkla hep birlikte kutlu bir bayram coşkusunu paylaşıyoruz. Bugün bizi tutsak etmek isteyen kuvvetleri bertaraf ettiğimiz günün yıl dönümüdür. 4 Mart 1919 'da Kadirli'mizde işgale uğrayan yerlerden birisiydi. Birinci dünya savaşının maddi manevi acılarını dindirmeden bize son darbeyi vurmak isteyenlere inat yeniden ayağa kalktık. Çukurova'da hürriyet güneşi 7 Mart'ta Kadirli'de doğmuştur. Çukurova'da işgalden kurtulan ilk şehir olmakla övünüyoruz. Allah vatanımızı milletimizi bayrağımızı namusumuzu sinsi ve kalleş düşmanın şerrinden korusun. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 7 Mart Kadirli'nin Kurtuluşu Bayramınız kutlu olsun" dedi.

İlçe genelinde düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve satranç yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan tarafından verildi. Kadirli şehir stadyumunda yapılan tören mehteran takımının konseri ile sona erdi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Tarhan Çukurova Andırın Kadirli Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

title