Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'da bazı bölgelere yarın, 7, 8 ve 9 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ümraniye'de yarın 09.00-16.00 saatlerinde Bulgurlu Mahallesi, Bulgurlu, Bağlar, Karlıdere caddeleri ile Kireçfırını Sokak ve TELETAŞ'ta, 8 Haziran'da Atakent Mahallesi, Akdeniz, Reşitpaşa, Mithatpaşa caddeleri, Tek Yapı Kooperatifi, Dadaloğlu Sokak, Sudi Özkan İş Merkezi, Armağanevler Mahallesi, Havuz, Dere ve Kannt sokaklarda, 9 Haziran'da Atakent Mahallesi, Atakan, Reşitpaşa ve Seyfi Demirsoy caddeleri ile Kültür Merkezi, Burç ve Altan Erbulak Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Maltepe'de, 7 Haziran'da 09.00-15.00 saatlerinde Zümrütevler Mahallesi, Hanımeli, Gül, Atatürk caddeleri ile Serhat, Çilek, Sezer, Nurcan, Şebboy, Nazmi İlker Sokaklar, Huzurevi, Girne Mahallesi, Doğuşkent Caddesi civarı elektrik alamayacak.

Kartal'da, 8 Haziran'da 09.00-15.00 saatlerinde Soğanlık Yan yol ASF Otomotiv civarı, Jandarma İkmal Komutanlığı, İshakoğlu bina ve Pamukkale Sokak'ta, 9 Haziran'da Soğanlık Pamukkale Sokak, Danone-Sa, Kentplus Sitesi ve Balıkesir Caddesi'ne elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Ümraniye İstanbul Akdeniz Atakent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title