Haberler

Iğdır'da Nevruz Kutlaması

Iğdır'da Nevruz Kutlamaları Şehir Stadındaki Açılış Seremonisi ile Başladı.

Iğdır'da Nevruz kutlamaları şehir stadındaki açılış seremonisi ile başladı.

Nahcıvan, İran, İstanbul Üsküdar, Kars ve Ağrı'dan öğrenci gruplarının da katıldığı açılışta konuşan Iğdır Valisi saim Saffet Karahisarlı, Dünyanın herkese yetecek kadar güzel bir gezegen olduğunu belirterek, herkesin barış içerisinde güzelliklerden faydalanması gerektiğini söyledi.

Vali Saim Saffet Karahisarlı;"Nevruz sebebiyle ilimizde birbirinden kıymetli misafirleri ağırlıyoruz. İnşallah kurmayı arzuladığımız gönül köprülerini ülkemizin doğusundan başlayarak en batısına kadar, kuzeyden güneye bütün insanları saracaktır. . Hatta komşu ülkelere de yayılacaktır.Bize bu dünya tanrı tarafından en güzel bir şekilde bahşedilmiş. Dünyadan başka yerde yaşamak şansımız yok. Bu dünyada bilimle yarışalım. Sporda yarışalım. Aksi takdirde savaşlarla insanlar bir yere varamazlar. Nevruz zaten yeniden doğuş, birlik, canlanma demektir. Yüzyıllar boyu Türk milletinin milli bayram olarak kutladığı nevruz bayramı komşu ülkelerde de kutlanmaktadır. Onların da Nevruz'unu kutluyorum." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nesip Aksu'da Nevruz, hakkında bilgi verdi. Daha sonra Gençlik Spor İl Müdürlüğü yıldızlar futbol takımı ile Nahcıvan Yıldızlar futbol takımı arasında futbol maçının startı verildi. İskender Iğdır Spor Salonu'nda İstanbul Üsküdar Altunzade Hafıze Özal İlköğretim Okulu voleybol takımı ile İran Urumiye Gençlik Spor İl Müdürlüğü voleybol takımı arasında maç yapıldı. Urumiye Gençlik Spor İl Müdürlüğü voleybol takımı İstanbul Üsküdar Voleybol takımına İran lokumu hediye ettiler.

(İA-İRT-Y) 20.03.2008 18:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title