Haberler

Havza'da Güreş Heyacanı

Samsun'un Havza İlçesinde, "20. 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali" Etkinlikleri Kapsamında Yapılan "Havza Kırkpınar Yağlı Güreşleri"nde Başpehlivan Şaban Yılmaz Oldu.

Samsun'un Havza ilçesinde, "20. 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali" etkinlikleri kapsamında yapılan "Havza Kırkpınar Yağlı Güreşleri"nde başpehlivan Şaban Yılmaz oldu.

Havza İbrahim Karabacak Güreş Sahası'nda gerçekleştirilen güreşlere katılan 300 pehlivan, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Güreşlerde ağalık yarışması Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin ile İstanbul Küçükçekmece Havzalılar Derneği Başkanı iş adamı Recep İpek arasında geçti. Çekişmeli geçen ağalık yarışında 14 bin YTL veren Recep İpek, Havza Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ağası oldu.

Kıyasıya mücadelelere sahne olan güreşlerde ise Samsun bölgesinden Şaban Yılmaz başpehlivanlığı kazandı. Başaltında Serhat Gökmen, büyük ortada da Ömür Gül birinci oldu.

(AS-SA) 22.05.2008 20:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title