Haberler

Hakkari Vali Yardımcısı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, muhtarlarla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm odaklı çalışmaların yapılmasını sağladı.

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Vali Yardımcısı Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen görüşmeye katılım sağlayan muhtarlar, Vali Yardımcısı Karadağ'a köylerindeki içme suyu, sulama kanalı sorunu ile yol ve asfalt çalışmaları başta olmak üzere vatandaşların istek ve taleplerini ilettiler.

Çözüm odaklı olarak köyler için yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantıda Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini söyledi. Karadağ, amaçlarının muhtarlarla işbirliği içerisinde koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu ifade etti.

Talep ve ihtiyaçları not alan Karadağ, sorunların imkanlar dahilinde çözümü konusunda ilgili şube müdürlerine talimat verdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadağ Hakkari Yerel yönetim Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title