Haberler

Gürkan, Kılıçdaroğlu'nun Selamlarını İletti

CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kılıçdaroğlu'yla biraraya geldikten sonra Kılıçdaroğlu'nun Güzelbahçe'ye selamını getiren Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aaday Adayı Mustafa Gürkan, düzenlediği bir yemekle...

CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kılıçdaroğlu'yla biraraya geldikten sonra Kılıçdaroğlu'nun Güzelbahçe'ye selamını getiren Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aaday Adayı Mustafa Gürkan, düzenlediği bir yemekle birlikte Güzelbahçe'deki ve İzmir genelindeki birçok sivil toplum kuruluşuyla biraraya geldi.

Yemeğe; Tüm Sağlık-Der Genel Başkanı Hasan Fehmi Mavi, Güzelbahçe Kültür Çevre ve Güzelleştirme Derneği (GÜLDER) Başkanı Turgut İnel, Türk Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Gökhan Selçuk Yıldız, İzmir İli Çevre Koruma Vakfı (İZÇEV) Yöneticisi Kadri Urgan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi katıldı.

Davetlilere "hoşgeldiniz" diyen Gürkan, kendini tanıtan kısa bir konuşmanın ardından Güzelbahçe'de gerçekleştirmek istediği projelerinden bahsetti. Güzelbahçe'deki projelerde sivil toplum kuruluşlarından destek beklediğini ifade eden Gürkan "Gezi olaylarında da gördük ki, bu iktidar, en küçük hak arama eylemine bile tahammülünü kaybetmiştir. Gezi protestolarında gencecik 6 insanımızı kaybettik. Tek amaçlarının doğayı korumak olan, yeşil alanların AVM'lere dönüştürlmesini ticarileştirilmesini engellemek olan bu gençlere iktidarın cevabı gaz fişeğiydi. Şimdi artık önemli olan örgütlü güçtür. Halk muhalefeti örgütlü güçle mücadele etmedikçe, başarıya ulaşması mümkün değildir. Eğer ki amacımız yaşadığımız topluma bir değer katmaksa, bir örgütlü mücadelenin içinde yer almalıyız. Bunun adresi de Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Konuşmasının bitiminde balıkçı barınağı ve Çamlı Köyü'ndeki su sorunu üzerine sorulan soruları cevaplayan Gürkan sözlerini, "Çamlı köyünde insanlar topraklarını terketmek zorunda kalıyorlar. Süt sığırcılığı bitti, tarım arazilerimizin verimliliği için suya ihtiyaç var. Çamlı Köyü'nü terkedilen bir Güneydoğu köyüne benzetiyorum. Tamamında insan hayatının önemli olduğu ciddi meselelerden söz ediyoruz. Bölgesel kalkınmadan bahsetmek için öncelikle Çamlı köyünün tarımsal sulama sorununun acilen çözümlenmesi gereklidir." diye bitirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title