Haberler

Gençlerbirliği Sarı Kemal'i Andı

Güncelleme:

Gençlerbirliği, TFF Hukuk Kurulu Başkanlığı ve başhukuk müşavirliği görevlerinde de bulunan eski futbolcusu Kemal Kaya'yı, ölümünün 6. yılında kabri başında andı.

Gençlerbirliği, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığı ve başhukuk müşavirliği görevlerinde de bulunan eski futbolcusu Kemal Kaya'yı, ölümünün 6. yılında kabri başında andı.

Gölbaşı'ndaki mezarında yapılan anma töreninde, "Sarı Kemal" lakaplı Kemal Kaya'nın ailesinin yanı sıra, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu üyeleri Enis Safi, Arif Ölmez, Hıfzı Kuruşa, Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, camianın önde gelen isimleri ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri hazır bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yaptığı kısa konuşmada, "35 yıl beraber çalıştığım değerli dostumun kalbimde her zaman yeri farklı olmuştur. Gençlerbirliği ile bütünleşen örnek kişiliği ile tüm sevenleri onu anarak yad ediyoruz. Onu daima anacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Buğra Ersavaş

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Cavcav Kemal Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title