Haberler

Geleneksel Salbaş Güreşleri Yapıldı

Adana'nın Merkez Karaisalı İlçesine Bağlı Salbaş Beldesinde Geleneksel Olarak Düzenlenen Karakucak Güreşleri Yapıldı. Güreşlere Katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Çim Sahalı Stadyum ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Açılışını Yaptı.

Adana'nın merkez Karaisalı ilçesine bağlı Salbaş beldesinde geleneksel olarak düzenlenen Karakucak Güreşleri yapıldı. Güreşlere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, çim sahalı stadyum ile yarı olimpik yüzme havuzunun açılışını yaptı.

Salbaş'taki Geleneksel Karakucak Güreşleri ve açılış törenlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın yanı sıra Karaisalı Kaymakamı Huriye Küpeli, Karaisalı Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu, Salbaş Belediye Başkanı Bahattin Develi, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi İsmet Atlı ve bazı belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliklerde hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Durak, çim sahalı stadyum ve yarı olimpik yüzme havuzunun açılışlarını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Büyükşehir Belediyemizin imkanları Adana halkımızın olduğu gibi, belde halkımızın da hizmetinde olacaktır. 17 beldeye aynı hizmetleri götüreceğiz" dedi.

Salbaş Belediye Başkanı Bahattin Develi de, hizmetlerinden dolayı Başkan Durak'a belde halkı adına teşekkür ettiğini, minnet duygularını ilettiğini belirterek, "Başkanımızdan bize stat yapmasını ve daha önemlisi de çocuklarımızın yaz günlerinde dere yataklarında pis sularda yüzerek mikrop kapıp hasta olmalarından duyduğumuz rahatsızlıktan dolayı yüzme havuzu istedik. Sayın başkanımız bize çim sahalı stadyum ve yarı olimpik yüzme havuzu yaptırdı. Sözünün eri başkana tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çim sahalı stadyum ve yarı olimpik yüzme havuzunun açılışları yapıldı. Karakucak güreş müsabakasının startı verildi.

(DF-MT-Y)

29.04.2007 17:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title