Haberler

Gaziler Günü

Karabük'te tören düzenlendi.

Gaziler Günü dolayısıyla Karabük ve ilçelerinde tören düzenlendi.

Yenişehir Anıt Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Şehit ve Gazi dernekleriyle vatandaşların katıldığı törende konuşan Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, bugün millet olarak birlik ve beraberlik içinde ve bağımsız olarak yaşıyorlarsa bunu aziz şehitlere ve kahraman gazilere borçlu olduklarını söyledi.

"Ülkemizin bağımsızlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz ve canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimizin her biri birer onur abidesidir" diyen Alimoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Safranbolu

Safranbolu ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Şehitler Anıt Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Jandarma Üsteğmen Serkan Bayraklı, yaptığı konuşmada,  "Onlar milletimizin kendilerine yüklemiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmiş ve milletin gönlünde kahraman olmuşlardır. Onlara verilen 'Gazi' unvanı Türk milletinden bir armağandır. Bu haklı gururu hem kendileri hem aileleri içlerinde hissetmeleri, anne ve babalar evlatlarıyla sonuna kadar övünmelidir. Bu gün üzerinde yaşadığımız her karış vatan toprağını bize şehit ve gazilerimizden bir emanet olduğunun bilinciyle dün olduğu gibi bugünde hayatımızı feda etmekte çekinmeyeceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

Törenin ardından şehitlerin mezarları ziyaret edildi.

Törene, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Taner Şahin, İlçe Garnizon Komutan Vakili Jandarma Yüzbaşı İsmail Aktan, daire müdürleri, gaziler ile şahit aileleri katıldı.

Yenice

Yenice ilçesinde de Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda ki törene Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Deniz Dönmez, Belediye Başkanı Zeki Çaylı,  dernek başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Oğuz Cem Murat, Gazi ve şehit ailelerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Safranbolu Yenişehir Karabük Yerel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

title