Haberler

Gaziemir'e Zaferle Döndüler

Samsun’daki 1. Boccia Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı, mutluluklarını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’la paylaştı.

Samsun'daki 1. Boccia Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı, mutluluklarını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'la paylaştı. Sporcuları kutlayan Şenol, "Gurur kaynağım oldunuz. Siz yeter ki isteyin, ben her zaman yanınızdayım" dedi.

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı, Samsun'da düzenlenen 1. Boccia Türkiye Şampiyonası'ndan zaferle döndü. Şampiyonada BC 1 Kategorisi'nde yarışan sporculardan Fatih Akkan Türkiye birincisi, Hasan Çakır Türkiye üçüncüsü, Vedat Dinç Türkiye dördüncüsü, Cansu Arap ise Türkiye beşincisi oldu. Antrenörler Filiz Özcan ve Kemal Koç yönetiminde İzmir'i başarıyla temsil eden sporcular şampiyonluk kürsüsünde gururla yerlerini aldı. Turnuvada madalyaları toplayan sporcular kente döner dönmez Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Sporcular her zaman yanlarında olduğu ve kendilerine her türlü imkanı tanıdığı için Başkan Şenol'a teşekkür etti.

Belediye sporcularının başarılarıyla kendisini gururlandırdığını söyleyen Başkan Şenol ise "Boccia sporuna gönül vermiş siz sporcularımızı gösterdiğiniz azim ve sergilediğiniz cesaretten ötürü kutluyorum. Elde ettiğiniz derecelerle gurur kaynağımız oldunuz. Siz yeter ki isteyin, ben her zaman sizlerin yanındayım. Sizlerin de katkısıyla Boccia takımımızı daha da büyüterek daha büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziemir Belediyesi Halil İbrahim Şenol Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title