Haberler

Fair Play Futbol Turnuvası Sona Erdi

Eskişehir'de, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen ‘Her Şey Seninle Başlar’ projesinin alt projesi olan ‘Fairplay Solu Hayat’ adlı futbol turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Eskişehir'de, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen 'Her Şey Seninle Başlar' projesinin alt projesi olan 'Fairplay Solu Hayat' adlı futbol turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

"Yaşamım boyunca, zafer ve ödüle davranış şeklimle layık görülmeliyim" fair-play felsefi düşüncesi ile müsabaka sonuçlarını atılan goller değil, fair-play puanlarının belirlediği turnuvanın final maçı, Fahri Günay Ortaokulu ile Şehit Halil Durmaz Ortaokulu arasında oynandı. Müsabaka sonucunda turnuva birincisi olan Şehit Halil Durmaz Ortaokulu'nun sporcuları kupa ve ödüllerini Eskişehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Kısalar'ın elinden aldı.

Turnuvanın En Fair Play Futbol Takımı ödülünün Sabri Kılıçoğlu Ortaokulu'na, En Fair Play Teknik Direktör ödülünün Gökmeydan Sami Sipahi Orta Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Nilüfer Kuru Mehmetoğlu'na, En Fair Play Oyuncusu ödülünün Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Bağrıyanık'a ve En Fair Play Davranış ödülünün ise Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu öğrencisi Harun Aslan'a verildiği bildirildi.

Fair Play Futbol Turnuvası'nda dereceye giren takım sporcularının 4 gece 5 gün süreli Çanakkale ve İstanbul gezisine katılımlarının sağlanacağı da kaydedildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

title